سرگرمی

عکس

سرگرمی

عکس

اس ام اس عکس

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان

طرز تهیه آبگوشت زیره , آبگوشت زیره کرمان

پالاما » غذاهای ایرانی , روش تهیه آبگوشت کرمانی را میتوانید در ادامه تاپیک مشاهده نمایید .

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر :

پیاز     ۱ عدد , سیر     ۳ حبه

گوشت آبگوشتی      ۴۰۰ گرم

پودر زیره سیاه     ۱ قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زردچوبه     به اندازه لازم

طرز تهیه آبگوشت زیره » همان گونه که زیره کرمان معروف است خود کرمانی ها نیز با این ادویه خوش طعم غذاهای بسیار درست میکنند که یکی از آنها آبگوشت زیره میباشد که بدون نخود و لوبیا میباشد . یک غذای ساده اما بسیار خوشمزه . طرز تهیه آبگوشت زیره » پیاز را نگینی خرد کنید و با گوشت کمی تفت دهید. لازم نیست روغن بریزید. گوشت با چربی خودش کمی تفت می‌خورد.  سیر را رنده کنید و با گوشت، پودر زیره، رب گوجه‌فرنگی، فلفل، زردچوبه و ۴ لیوان آب به مدت ۳ ساعت با شعله کم بپزد.  وقتی گوشت خوب پخت و آب آن کم شد، نمک را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش، آن را از روی حرارت بردارید . کرمانی‌ها گوشت این غذا را با نان میل می‌کنند و درون آب آن نان خشک محلی ترید می‌کنند .

طرز تهیه آبگوشت زیره کرمان

  • ۹۴/۱۱/۰۲
  • مجید موسوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی