سرگرمی

عکس

سرگرمی

عکس

اس ام اس عکس

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه فلافل خانگی خوزستانی :

اصلی ترین ماده تشکیل دهنده فلافل نخود میباشد شما هم برای تهیه فلافل باید از چند روز قبل نخودها را در آب بخیسانید تا پس از میل کردن فلافل احساس نفخ نکنید اگر وقت شما برای این کار کم است میتوانید به ابی که قرار است نخود ها را در ان بخیسانید نمک اضافه کنید این کار مدت زمان خیساندن را به ۲ الی ۳ ساعت کاهش میدهد .پس از آماده شدن نخود  آنرا همراه با سیر و ادویه مخصوص فلافل مخلوط کرده در مرحله بعد پیاز و سبزی جعفری خرد شده را هم اضافه میکنیم . استفاده از زیره و مقداری نعناع خشک طعم خاص و ویژه را به فلافل خانگی شما خواهد بخشید .

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی