مواد لازم برای تهیه بابا غنوج لبنانی :
بادمجان متوسط :♦: ۳ – ۵ عدد
ارده :♦: ¼ پیمانه
آب لیمو :♦: ¼ پیمانه
حبه سیر، ریز خرد کرده :♦: ۲ تا ۳ عدد
زیره سبز :♦: ¼ قاشق چای خوری
نمک :♦: ½ قاشق چای خوری
آب :♦: ۱/۳ پیمانه
برگ جعفری تازه :♦: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
روغن زیتون :♦: ۱ قاشق غذا خوری
دارچین :♦: به مقدار لازم
طرز تهیه دسر و پیش غذای لبنانی بابا قنوش :
برای شروع آشپزی به سراغ بادمجان ها رفته و پس از شست شو بادمجان ها را بر روی حرارت اجاق گاز و یا ذغال قرار میدهیم تا کبابی شوند . مدت زمان لازم برای کبابی شدن بادمجان ها ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میباشد . شما بادمجان ها را بر روی حرارت دائم بچرخانید تا تمامی قسمت های بادمجان کبابی شود . حالا بسراغ الباقی مواد رفته ارده را هم با آب مخلوط میکنیم و مشغول به هم زدن آن میشویم