سرگرمی

عکس

سرگرمی

عکس

اس ام اس عکس

  • ۰
  • ۰

مواد لازم برای تهیه بابا غنوج لبنانی :

بادمجان متوسط :♦: ۳ – ۵ عدد

ارده :♦: ¼ پیمانه

آب لیمو :♦: ¼ پیمانه

حبه سیر، ریز خرد کرده :♦: ۲ تا ۳ عدد

زیره سبز :♦: ¼ قاشق چای خوری

نمک :♦: ½ قاشق چای خوری

آب :♦: ۱/۳ پیمانه

برگ جعفری تازه :♦: ۲ قاشق غذاخوری خرد شده

روغن زیتون :♦: ۱ قاشق غذا خوری

دارچین :♦: به مقدار لازم

خوراک بلدرچین ,طرز تهیه خوراک بلدرچین ,دستور پخت خوراک بلدرچین

خوراک بابا قنوش ,دسر بابا قنوش ,پیش غذا بابا قنوش

طرز تهیه دسر و پیش غذای لبنانی بابا قنوش :

برای شروع آشپزی به سراغ بادمجان ها رفته و پس از شست شو بادمجان ها را بر روی حرارت اجاق گاز و یا ذغال قرار میدهیم تا کبابی شوند . مدت زمان لازم برای کبابی شدن بادمجان ها ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میباشد . شما بادمجان ها را بر روی حرارت دائم بچرخانید تا تمامی قسمت های بادمجان کبابی شود . حالا بسراغ الباقی مواد رفته ارده را هم با آب مخلوط میکنیم و مشغول به هم زدن آن میشویم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی